سالاد تبولی,سالاد لبنانی با بلغور,سالاد لبنانی,انواع سالاد لبنانی,طرز تهیه سالاد لبنانی,دستور سالاد لبنانی,سالاد بلغور لبنانی,طرز تهیه سالاد لبنانی تبوله,انواع سالاد
مواد لازم سالاد تبولی برای 6 تا 8 نفر :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
بلغور گندم ریز |
3/2 پیمانه |
100 گرم / 353 کالری |
ریز خرد شده6 پیمانه |
100 گرم / 25 کالری | |
نعنا تازه |
ریز خرد شده 2/1پیمانه |
100 گرم / 43 کالری |
خرد شده 5عدد |
100 گرم / 15 کالری | |
پیازکوچک |
خرد شده 2عدد(200گرم) |
100 گرم / 36 کالری |
پیازچه |
خرد شده 2عدد |
100 گرم / 3 کالری |
4/1پیمانه(60میل) |
100 گرم / 900 کالری | |
آب لیموی تازه |
2/1پیمانه(125میل) |
100 گرم / 26 کالری |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
100 گرم / 0 کالری |
طرز تهیه سالاد تبولی :
*. بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم.
*. به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم.
*. جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم.
*. نمک و فلفل را اضافه می کنیم.چند دقیقه قبل از سفرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم.
نکته :
*. این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
*. این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.
خواص جعفری :
*. ضد نفخ شکم است .
*. شریان ها و رگ ها راتمیز می کند .
*. ادرار آور و قاعده آرو است .
*. برای درمان تب نوبه بکارمی رود .
اختصاصی آکاایران