سریال تلویزیونی معمای شاه در ۸۰ قسمت شصت دقیقهای به کارگردانی محمدرضا ورزی و تهیهکنندگی علی لدنی تولیدشده است.
مراحل تحقیق و پژوهش این سریال تاریخی از اواخر سال ۱۳۸۹ زیر نظر موسی حقانی بهعنوان مشاور پژوهشی و تاریخی آغاز شد. سریال از دیماه ۱۳۹۱ مقابل دوربین فرشاد خالقی رفته و تصویربرداری آن همچنان ادامه دارد. کاخ سعد آباد، کاخ نیاوران، دکورهای اختصاصی ساختهشده در شهرک غزالی، کاخموزه گلستان، موزه عبرت، بناهای تاریخی شهر تهران و... برخی از لوکیشنهای این سریال است.
معمای شاه با همراهی بیش از ۵۶۰ نفر از عوامل سینما، تئاتر و تلویزیون در مسئولیتهای پشتصحنه تولیدشده و ۱۶۰ بازیگر اصلی در کنار ۲۵۴ بازیگر نقش فرعی تاکنون در آن حضور داشتهاند که با توجه به ادامه تصویربرداری سریال، در مراحل بعدی هنرمندان بیشتری به این ترکیب اضافه خواهند شد.
وقایع و رویدادهای این سریال در فاصله سالهای ۱۳۱۷ تا ۱۳۵۷ رخ میدهد. سریال با ازدواج محمدرضا پهلوی و فوزیه و بازگشت آنها به ایران آغاز و مرگ محمدرضا در قاهره به پایان میرسد. در حدفاصل این مقطع زمانی چهلساله، رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه ایران نیز به تصویر کشیده میشود.
در این سریال تلویزیونی «حسین نورعلی» در نقش جوانی محمدرضا شاه و «امیرمهدی کیا» در نقش میانسالی این شخصیت حضور یافته است. بازیگران مختلفی در نقش شخصیتهای تاریخی در این سریال مقابل دوربین رفتهاند که به کمک گریم خلاقانه «شهرام خلج» طراح چهرهپردازی، به تصاویر تاریخی نزدیک شدهاند. عکاس این سریال «مسعود رضا عجمی» است.
منبع:khabaronline.ir
ساعت پخش معمای شاهسالاد تبولی,سالاد لبنانی با بلغور,سالاد لبنانی,انواع سالاد لبنانی,طرز تهیه سالاد لبنانی,دستور سالاد لبنانی,سالاد بلغور لبنانی,طرز تهیه سالاد لبنانی تبوله,انواع سالاد
مواد لازم سالاد تبولی برای 6 تا 8 نفر :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
بلغور گندم ریز |
3/2 پیمانه |
100 گرم / 353 کالری |
ریز خرد شده6 پیمانه |
100 گرم / 25 کالری | |
نعنا تازه |
ریز خرد شده 2/1پیمانه |
100 گرم / 43 کالری |
خرد شده 5عدد |
100 گرم / 15 کالری | |
پیازکوچک |
خرد شده 2عدد(200گرم) |
100 گرم / 36 کالری |
پیازچه |
خرد شده 2عدد |
100 گرم / 3 کالری |
4/1پیمانه(60میل) |
100 گرم / 900 کالری | |
آب لیموی تازه |
2/1پیمانه(125میل) |
100 گرم / 26 کالری |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
100 گرم / 0 کالری |
طرز تهیه سالاد تبولی :
*. بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم.
*. به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم.
*. جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم.
*. نمک و فلفل را اضافه می کنیم.چند دقیقه قبل از سفرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم.
نکته :
*. این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.
*. این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.
خواص جعفری :
*. ضد نفخ شکم است .
*. شریان ها و رگ ها راتمیز می کند .
*. ادرار آور و قاعده آرو است .
*. برای درمان تب نوبه بکارمی رود .
اختصاصی آکاایران
ادامه مطلب ...